Nybegynder guiden til dig der vil indrette med marmor

Ligesom med velour så har 2016 også budt på en del marmor, og som vi skrev i vores tidligere indlæg om 2017’s tendenser, så forventer vi, at det er en trend, som vil fortsætte med stor succes gennem 2017. De fleste har sikkert drømt om det moderne køkken med den stilrene marmorbordplade, men for mange bliver det ikke til mere end en drøm. Det skal dog bestemt ikke sætte en stoppe for at indrette med marmor, for heldigvis findes der andre og nemmere måder at få det luksuriøse materiale ind i boligindretningen. Hvis du er interesseret i at vide hvordan, så giver vi dig i galleriet nedenunder tre lette muligheder.

Marmor skærebræt

Hos mine forældre bliver vores skærebrædder altid gemt væk, men det har længe været en trend, at skærebrættet skulle frem og stå på køkkenbordet! Mix og match dine skærebrædder i træ med et enkelt skærebræt i smukt marmor.

1. Skærebræt fra Bloomingville
2. Skærebræt fra House Doctor
3. Skærebræt fra House Doctor 

kilde: pinterest/decordots.com

Marmorplader

Plader er en dekorativ måde at bruge marmor i indretningen.
Pladerne kommer i mange størrelser og former, og de kan bruges i alt fra badeværelset til stuen. Brug for eksempel en flot marmorplade som underlag for dine plejeprodukter.

1. Plade fra H. Skjalm P.
2. Plade fra Bloomingville
3. Plade fra H. Skjalm P. 

Kilde: pinterest/mcmaison

Marmoræsker

Æsker kan bruges mange forskellige steder i hjemmet, hvilket gør dem til en nem måde at få marmor indenfor døren. De kan for eksempel bruges til at opbevare smykke, hvis man ikke er fan af at have dem liggende fremme.

1. Æske fra House Doctor
2. Æske fra Nordstjerne
3. Æske fra House Doctor

Kilde: room21.dk/dk/artiklar/marble-aske-gron-marmor.html