Giv dit hjem shine med skinnende messing

Der er ikke noget, der siger overdådig luksus som skinnende metaller! Og da vi tilbage i januar skrev om årets nye tendenser, spåede vi også i den grad metallet messing til at blive ekstra hot her i 2017. Men det gyldne metal kommer ikke alene til at spille en stor rolle i 2017. Også andre materialer som velour, farvet glas og marmor er alt sammen med til at præge indretninger i år. Kan du slet ikke vente med at indrette boligen ud fra årets tendenser, så læs om dem alle sammen i vores tidligere blogindlæg, Det skal du købe for at være med på moden i 2017! 

Ekstravagant stil med messing

Stilen i 2017 skubber New Nordic på retur, og sender i stedet tankerne sydpå til en mere ekstravagant og modig stil. Det er især brugen af skinnende metaller, der er med til at skabe en sydlig varme, og som samtidig giver indretningen et dekadent og luksuriøst udtryk. Der findes jo utallige måder hvorpå du kan indrette med messing, men ofte så begrænser vi os til udelukkende at bruge det i urtepotteskjulere eller lysestager. I dag vil jeg gerne vise jer, to bud på hvordan man kan bruge det smukke metal i indretningen af større møbler i hjemmet. Hvis du er interesseret i at vide hvordan, så kan du scrolle gennem galleriet nedenunder.

Store og små lamper

Ønsker man at gøre en, ellers meget simpel, lampe til et statement møbel, så er en lampe i messing helt perfekt! Invester i en smuk loftlampe som kronen på værket eller shine dit soveværelse op med en elegant væglampe.

1. Lampe fra House Doctor
2. Lampe fra GUBI
3. Lampe fra Menu

Kilde til billede: IKEA.com

Sofaborde

Vil du virkelig gerne sætte smæk på din stue, så skal du købe dig et lækkert sofabord i messing! Bordet er et statement møbel i sig selv, og det kræver derfor ufattelig lidt styling. Du kan evt. dekorere bordet med nogle flotte coffee table books eller flotte grønne planter.

1. Sofabord fra Ellos.com
2. Sofabord fra HAY

Kilde til billede: Ellos.com