Sådan indretter du med kulørt glas

En af de helt store modreaktioner, som vi også skrev om i vores januar blogindlæg Det skal du købe for at være med på moden i 2017!, er et skift i farver. I takt med at vi bevæger os længere væk fra den skandinaviske stil, så vil de mere neutrale farver også forsvinde. De kendte farver vil blive erstattet af mere modig og dystre farver, som mørkeblå, flaskegrøn og bordeaux.

Glas i farver er et hit

De nye farver vil vi også kunne spotte indenfor glasindustrien, hvor de for alvor kommer til at spille en stor rolle. Mange interiørbutikker har allerede taget det farvede glas til sig, og det kommer i mange forskellige variation. Det gælder alt fra vaser til lysestager. Vi er selvfølgelig også helt vilde med, hvordan man kan bruge glas i indretningen, og derfor har vi lavet en lynhurtig guide, hvor vi viser fire nemme måder at bruge farvet glas i hjemmet!

 

Glasflasker

Hvis du ikke er så heldig, at dine forældre har nogle gamle apoteksflasker liggende, så frygt ej. Flasker i smukt farvet glas kan nemlig både købes fra ny, eller findes på diverse loppemarkeder. De fungere fint som accessories i vinduskarmen eller mixet med vaser og lysestager.

Billede kilde: www.sostrenegrene.com/da/

Glaslamper

Findes der noget smukkere end disse flotte Ballroom lamper fra Design By US i forskellig farver? De er ikke kun sjove at kigge på, men også utrolig dekorative. Bor man i et meget minimalistisk hjem, så er lamper i farvet glas en perfekt måde at bryde med den strenge stil.

Billede kilde: www.pinterest.com 

Glaslysestager

Ligesom med glasflaskerne, så er glaslysestager også en yderst fin måde at bruge farvet glas i indretningen. Der findes heldigvis et utal af glaslysestager, så er man ikke til de højre lysestager, så er de små og enkle også meget smukke og dekorative.

Billede kilde: www.rosenhojfestbutik.dk

Glasvaser

Ofte kan folk være bange for at bruge vaser i farvet glas, fordi det fjerne blikket fra de smukke blomster. Men vaser i farvet glas behøver ikke nødvendigvis bruges til blomster. De er nemlig så utrolig dekorative i sig selv, så mix og match dem, ligesom på billedet til venstre.

Billede kilde: www.lyngbyporcelain.com/da_dk/