Vis os dit hjem! #1

I denne uge søsætter vi et nyt tema på wallo-bloggen, som hedder Vis os dit hjem! Hver anden uge vil vi bringe et interview med en spændende person, som har et inspirerende hjem og stil. I denne uge har vi fået æren af at interviewe Julie, som står bag bloggen MOSS ROOM, hvis kærlighed til indretning kommer direkte fra hjertet.


Julie er 27 år og bor til dagligt i en smuk loftlejlighed. Det var skæbnen, som ville det, at Julie skulle have loftlejligheden og i dag, tre år efter, er hun lige så forelsket i den som første gang.

Det pudsige er, at hele 135 ansøgere afslog lejligheden, før jeg fik den tilbudt som nr. 136 – og sagde ja. Lejligheden bestod tidligere af gamle loftsrum, som man valgte at renovere til beboelse. Derfor er der skråvægge i alle rum. Jeg har altid drømt om en lejlighed med frithængende spær, og denne var det tætteste jeg kom på det.

Personlig indretning lige fra hjertet

Julie er meget inspireret af “Vintage glamour”, og det kommer også til udtryk i alt fra interiør til valget af tapet i loftlejligheden. Det er dog ikke udelukkende stilen, som styre hvad, der kommer indenfor hjemmets vægge. Julie har nemlig også en meget personlig tilgang til indretning.

(…) Jeg lader min personlighed lede mig i alt, jeg finder til mit hjem. For mig handler boligindretning om at skabe nogle rammer, der er i direkte forlængelse af sig selv, så man bedst muligt føler sig hjemme. Jeg vælger møbler, tapeter og nips fra hjertet, ikke ud fra deres farver, mønstre eller materialer. Måske derfor at mit hjem er lidt af et farvekaos.

Trygheden i grønne planter

Man skal ikke lede forfærdeligt længe, før det går op for en, at Julies hjem er fyldt med de dejligste grønne planter. Og hvorfor planterne fylder så meget, er der en helt særlig grund til.

For mig spiller det psykologiske aspekt i at have mange planter i sit hjem en stor rolle. Jeg er et kæmpe tryghedsmenneske, og mange planter har en slags ‘omfavnende’ effekt på mig. Jeg føler mig tryg. Samtidigt er det livsbekræftende at se dem spire, vokse og trives.

Ifølge Julie er der mange fordele ved at have planter. En af dem er, at planter bryder de meget firkantede rammer i et hjem, da de bevæger sig frit i de retninger, der passer dem. Hele ideen med planter i hjemmet har Julie hentet fra plantedronningen over dem alle, nemlig Juila fra bloggen Copenhagen Wilderness.

Jeg blev dybt inspireret af plantedronningen: @copenhagenwilderness, tidligere frk. overspringshandling. Hun bor praktisk talt i en jungle. Jeg blev fuldstændig draget af stemningen, og derfra tog det lidt fart for mig.


At indrette med grønne planter har længe været en trend indenfor interiør. Det kan dog ofte sige sig at være en kæmpe udfordring at finde de rigtige planter og passe dem. Derfor har vi spurgt Julie hvilke tips, hun ville give til folk, der overvejer at begynde at indrette med de grønne skønheder.

Det er lidt ligesom, hvis man aldrig rigtigt har indrettet sig med farver før. Hvis man køber én pude i en farve, vil den dominere hele indretningen – og virke malplaceret. Derfor vil jeg altid anbefale, at man hverver sig minimum 3 ting med farver (som placeres i samme rum), på den måde vil farverne fordeles i rummet, og virke mere naturlige. Det samme er gældende for planter. Derudover kan jeg anbefale at starte med planter, der er nemme at holde, så det ikke bliver en plage, at skulle holde liv i dem. Monstera er en super stueplante, som mere eller mindre er selvkørende.

Har du lyst til at se mere til Julie, så kan du følge hende på bloggen MOSS ROOM og hendes instagramprofil @mossroom.dk I forbindelse med blogindlægget har Julie også været så elskværdig at udvælge hendes 5 favoritter fra vores plakatshop Wallo Marked og dem kan du se nederst på siden ????????