Vis os dit hjem! #2

I denne uge fortsætter vores lille mini-serie Vis os dit hjem! I denne serie vil vi hver anden uge bringer et interview med en spændende person og deres inspirerende hjem. I denne uge har vi fået æren af at interview Sofie, hvis smukke Østerbro hjem oser af nordisk stil. 


Sofie er 22 år, læser på DTU og bor til daglig i en fantastiske lejlighed på Østerbro. Drømmen har altid været Østerbro, og da den helt rigtige lejlighed bød sig, var det kærlighed ved første blik.

Jeg var skrevet op i flere køberkartoker og ledte længe efter en lejlighed på Østerbro. Min forældre valgte at lave et forældrekøb, og vi vidste i hvilket område, vi ønskede at købe lejlighed. Efter flere fremvisninger ringede de en dag fra EDC og sagde, at de havde fundet en lejlighed, som matchede vores kriterier. Samme dag tog jeg ind og så lejligheden, og det var kærlighed ved første blik, lysindfaldet og den charmende stil faldt jeg for med det samme.

Udover at lejligheden ligger på det skønne Østerbro, så faldt Sofie også i særdeleshed for lejlighedens lysindfald. Lejligheden ligger nemlig på 5. sal, så der er massere af sol hele eftermiddagen, og helt indstil solen går ned. Hvem drømmer ikke om det?

En gennemført nordisk stil

Sofies hjem er et pragt eksemplar på nordisk interiør, og hun beskriver da også sin stil som nordisk, lys og med sans for detaljer. Og detaljer er der nok af. Uanset hvilket rum du træder ind i, så er der kælet for detaljerne. Alt fra den flotte billedevæg i stuen til træfadet i spisestuen! Man fristes helt til at spørge hvad inspirationskilden(erne) er bag hendes indretning?

Jeg tror ikke jeg har bestemte inspirationskilder, men Instagram og Pinterest er helt klart til stor inspiration for mig.

Inspiration og drømme er der nok af, og lige for tiden drømmer Sofie om klassiske y-stole fra Wegner, som skal fryde hendes flotte spisestue. Hvor mange 22-årige kan prale af så flot en spisestue?

Kærligheden til kager

Hvis man følger Sofie på Instagram, så er det tydeligt, at hun er en stor bageentusiast. Hun skaber faktisk den ene overdådige og kreative kage efter den anden. Og en god bager og det gode bageværk kræver også et godt køkken at arbejde i.

Der er ingen tvivl om, at jeg holder meget af min stuer igen pga. lyset, man bliver glad i låget af det. Men det er ikke en hemmelig, at jeg bager en del, så køkkenet er også et vigtigt rum for mig. Der skal være plads til, at jeg kan udfolde mig kreativt, hvilket også var et af kriterierne, da lejligheden skulle findes.

Sofies køkken oser af kreativitet, og det er ikke svært at forestille sig hende stå og kreere sine flotte kager i så smukke omgivelser. Igen er der kælet for detaljerne ved at lade ingredienser stå fremme i stedet for at gemme dem væk. Det signalerer også, at køkkenet ikke kun er et rum, hvor der laves hurtig aftensmad, men et sted hvor der også er plads til kaste sig ud i de helt store projekter.

Er du interesseret i at se flere billeder fra Sofies Østerbro hjem eller hendes smukke kagekreationer, så kan du følge med på hendes instagramprofil lige her @sofie_andresen !