3 interiør webshops du ikke kan leve uden!

Kalder alle bolignørder og interiørfreaks! Det er den 4. april, og det betyder, at det kun er få dage siden at lønnen røg ind på kontoen. Hvorfor ikke fejre at der er penge i hus ved at bruge penge på en lækker ting til hjemmet? Jeg er personligt typen, der planlægger mine køb til boligen, for ellers er jeg fattig halvvejs inde i måneden. Og den planlægning gør jeg bedst en søndag aften med et lækkert udbud af lækre interiør webshops på min computeren. Så er du vild med indretning og design, så skal du læse med her, for jeg giver dig hele tre interiør webshops, som du ikke vidste, at du ikke kunne leve uden!

Moodings

Velkommen til Moodings. Vores hjerter brænder for boligindretning. Og for at være med til at skabe smukke og dejlige omgivelser, der hvor du befinder dig mest – dit hjem. Her på shoppen finder du et stort udvalg af lækre produkter til din boligindretning. Vi har et stort udvalg af brugskunst, boligtilbehør og boliginteriør. Du finder alt fra de lidt større produkter indenfor boliginteriør, så som spiseborde, sofaborde, lænestole, bænke, lamper, tæpper og hylder til de mindre produkter indenfor brugskunst og boligtilbehør som skåle, vaser, puder, plakater, lysestager, plaider og meget mere. Kig dig omkring på shoppen og lad dig inspirere til at skabe din helt personlige stil. Shop brugskunst, boligtilbehør og boliginteriør til din personlige boligindretning online her. Kilde: Moodings

Alt på Moodings er kendetegnet ved den nordiske stil, og de huser skandinaviske designbrands som Menu, Normann Copenhagen, House Doctor, Nomess Copenhagen og Stelton. For at holde stilen er alt brugskunst, boligtilbehør og boliginteriør på Moodings håndplukket.

Et lille tip: når du shopper på Moodings, bliver du faktisk hele tiden gjort opmærksom på, hvad andre køber, og det er en god måde at blive inspireret!

Stilleben

Stilleben sælger nøje kuraterede produkter fra etablerede og up-and-coming designere fra hele verden, samt et voksende udvalg af signaturdesigns i eget navn. Produktsortimentet strækker sig over keramik, tekstiler, interiør, møbler og grafisk print, til accessories og smykker, oftest fra mindre, håndlavede kollektioner. Alt er udvalgt med en sikker fornemmelse for tidsånden, samt en særlig evne til at se nye tendenser og skabe personlige udtryk og sammenhænge. Stillebens vision er at skabe en sanselig købsoplevelse med inspirerende universer af nytænkt design og håndplukkede produkter, samt en høj personlig service i både butik og webshop. Kilde: Stilleben

Tilbage i 2015 blev Stilleben kåret som den bedste online shop i Norden af den anerkende canadiske blog, “Nordic Design”. Deres fysiske butik er også flere gange blevet anbefalet i flere internationale magasiner som et “must see” i København.

Et lille tip: på Stilleben kan du købe de smukkeste unikaer. Der er alt fra keramik til kunst, og så er det one of a kind!

Luxo Living

Luxoliving.dk startede fysisk butik i Herning i 2007. Siden da er webshoppen kommet til, så nu har alle uanset geografisk placering mulighed for at gå på oplevelse i vores univers. Vi fører bl.a. følgende mærker: Muuto, Kähler, Bestlite, Normann Cph, Gubi, Nomess, House Doctor, Anne Black, Paustian og mange flere. Du kan også finde inspiration til din indretning blandt vores artikler. Bag butikken er et design elskende team, som arbejder på højtryk for at butikken og webshoppen altid er med på de nyeste trends til boligen. Hos luxoliving.dk er service i højsædet, og vi vil gøre alt for at kunden får den bedste oplevelse.
Kilde: Luxo Living

Luxo Living er en interiør webshop, som er for alle uanset pengepung. Det er vigtigt for dem, at deres kunder ved, at det ikke skal være dyrt at elske interiør, og at man derfor ikke behøver et forbrugslån for at skabe forandring og forbedringer i hjemmet.

Et lille tip: på Luxo Living kan du shoppe ud fra rum. Det gør det ufattelig nemt at finde lige dét, du skal bruge til for eksempel soveværelse, stue eller køkken!