Få printet dine instagrambilleder med Wallo Social

I dag har Instagram i høj grad erstattet det traditionelle fotoalbum. Vi bruger Instagram til at vise vores liv frem, og flere og flere bedsteforældre kommer da også på det populære sociale medie for at følge med i børnebørnenes liv. Men har Instagram så fuldstændig erstattet fysiske billeder? Nej det mener vi bestemt ikke, og det kan ses, idet der er stor efterspørgsel på at få printet sine Instagrambilleder ud i fysiske eksemplare. Og netop det at få printet sine Instagrambilleder var det som startede Wallo Social helt tilbage i 2013.

I forbindelse med at få fremkaldt nogle billeder, taget med Instagram og Hipstamatic, gik det op for os, hvor besværligt det kan være at få kvadratiske billeder op på væggen. Først skulle vi jo have billederne ud af telefonen og helst i den rigtige størrelse og format. Herefter skulle de printes og leveres, og så skulle de i ramme. Det skulle være en kvadratisk ramme, og det viste sig at være noget af en udfordring. Enten er rammerne nemlig for store, i forhold til billedets opløsning, eller også er de for små, eller for dyre. Og i øvrigt slet ikke til at finde. I hvert fald ikke i “almindelige” butikker. Dét tænkte vi godt, kunne gøres bedre. Så det har vi gjort med Wallo.
– Casper Klenz-Kitenge, Product Manager og en af grundlæggerne bag Wallo

Alle de gode minder, oplevelser, sjove tider og flotte fotos. Dem du bruger tid på at give et filter, fintune og dele med dem, der betyder noget for dig. Alle de billeder ligger bare i din lomme. I skyen. I dit feed. Med Wallo Social har vi gjort det let at få dem forevigt, så du kan beholde dem tæt på dig. Dine bedste billeder hører til på væggen, ikke i lommen.

Vi elsker, når vores kunder deler deres Wallo med os på Instagram, og herunder kan du se et par udvalgte!