Ny kollektion: Udeliv fra Søstrene Grene

De sidste par dage har vejret været simpelthen så fantastisk, så det er vist ikke helt forkert at sige, at foråret endelig er kommet til Danmark! Nu er vi også officielt skiftet til sommertid, og hvis du er i tvivl om, hvorvidt uret skal sættes tilbage eller frem, så har jeg en lille måde, du kan huske det på. Når vi skifter til vintertid, så tager vi havemøblerne tilbage fra haven, og derfor skal uret sættes tilbage, og når vi skifter til sommertid, sætter vi have møblerne frem, og derfor skal uret sættes frem. Og nu vi taler om havemøbler, har I så set, at Søstrene Grene har lanceret deres udendørs kollektion “Udeliv“? Hele vinteren har fokus været på at indrette hjemmets fire vægge, men nu er det tid til at komme udenfor og indrette din have eller altan!

Kollektionen er utrolig godt sammensat, og den byder på alt fra havemøbler, plaider og tæpper til altankasser og urtepotter. Med “Udeliv” fra Søstrene Grene kan selv den mindste altan komme til at ligne en frodig grøn have!

En ide blomstrer frem

“På en solrig sommerdag på en lille hyggelig altan har Anna og Clara sat sig tilrette med en frisk kop lemonade. Omgivet af kønne, blomsterende byhaver og altaner sidder de to søstre i hver deres havestol og betragter de grønne glæder, som gennem de seneste år er skudt op midt i byen. De glæder sig over tendensen – og Anna føler sig så inspireret, at idéer til en ny kollektion begynder at spire inde i hende. Med begejstring forklarer Anna på et senere tidspunkt Clara, hvordan hun ønsker at sammensætte en ny, mindre udelivskollektion. Og nu er den endelig klar.

Anna beskriver kollektionen som en spændende blanding af det legende og det mere rolige og enkle. Farverne som kendetegner kollektionen er grøn, rosa/terrakotta og mørkeblå. Disse skaber et stilfuldt afsæt til Deres udendørs arealer.” – Kilde: Søstrene Grene