De her 4 interiørblogs skal du kende!

Hvem tyr man til, når man er i tvivl om hvorvidt væggen i stuen skal være grå eller grøn, eller når man leder efter inspiration til det næste DIY-projekt? Jeg taler selvfølgelig om interiørblogs! I det danske blogland vrimler det med en masse talentulde og inspirerende interiørblogs, og vi har samlet 4 stk., som du simpelthen ikke kan leve uden!

Sonoma Seven

Er du en rigtig do-it-yourself-person, der altid har gang i 100 projekter, så er bloggen Sonoma Seven lige noget for dig! Mille (som står bag bloggen) og hendes mand laver nemlig alt i lejligheden selv og så er de gode til det. De bor nemlig i en smuk og nyrenoveret københavnerlejlighed, der emmer af personlig stil og en rustik indretning.

That nordic feeling

Er du vild med nordisk indretning, så skal du hoppe forbi bloggen That nordic feeling! Bag bloggen står journalist Rikke, og bloggen udgør en lækker kombination af billeder fra hendes smukke hjem og interiørtips til den skandinaviske stil.

HOMESICK

Bag HOMESICK finder vi to piger ved navn Mette og Camilla Maria, som brænder for boligindretning og kreative ideer. Bloggen er fyldt med nemme DIY’s, inspirerende hjem, interiørdrømme. Det er alt sammen krydret med billeder fra deres egne hjem der oser af personlig stil.

MOSS ROOM

Kan man godt lide at udfordre den stilrene nordiske stil, så skal man følge Julie på blogge MOSS ROOM! Julie dyrker vintage glamour, med massere af lækre tekstiler, print og mønstre. Derudover er hun en stor planteentusiast, og som vi alle ved, så er planter ultra hot indenfor indretning!

I sidste måned lavede vi et eksklusivt interview med Julie i vores miniserie Vis os dit hjem! Hvis du vil se flere billeder fra hendes inspirerende hjem så kan du læse blogindlægget lige her.