Vores weekend på FindersKeepers

For en uge siden kunne vi i dette indlæg endelig annoncere, at vi skulle deltage i designmessen FindersKeepers i den kommende weekenden. Og sikke dog en weekend det har været! Det hele startede om fredagen. Her fik vi læsset alle vores ting til standen af ude på Lokomotivværkstedet, hvor messen skulle finde sted. Lørdag morgen mødtes vi alle sammen, og så skulle standen designes, så Wallo og resten af messen kunne lukke dørene op for publikum!

Vi havde på forhånd planlagt, hvordan standen skulle se ud. Den skulle deles op i tre områder, som til sammen skulle give et helhedsindtryk af Wallo. På bagvæggen var der en fotovæg, hvor folk kunne se eksklusive værker fra nogle af kunstnere på Wallo Marked. For at folk kunne se alle værkerne på Wallo Marked havde vi samlet værkerne i printede kataloger. Det viste sig at være et stort hit, og folk brugte faktisk tid på at stå og bladre igennem katelogerne en efter en.

Så folk noget, de kunne lide, så kunne de bestille direkte på standen, og ordren ville blive sendt afsted mandag. Det kalder vi service! Ved siden af vores fotovæg havde vi en iPadstander i træ, der var omringet af en fotocollage med instagrambilleder i ramme (Wallo). Her bød vi velkommen til Wallo Social, hvor folk kunne bestille deres instagrambilleder direkte! På standen havde vi også dedikeret et lille hjørne til hVepsen, som viste deres unika tegninger og tre af deres større værker.

Hvad har vi lært af at være på FindersKeepers?

Vores mission har helt klart været at få solgt nogle billeder på messen, og det fik vi også. Vi blev ret hurtigt opmærksomme på, at der var nogle billeder som tiltrak mere opmærksomhed end andre, og dem kan du se her. Det lod til at især provokerende/statement kunst og grafisk kunst var et hit hos folk på Finderskeepers!

Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.

Men FindersKeepers har handlet lige så meget om eksponering og læren om at være på messe. Vi har i hvert fald fået os en kæmpe oplevelse, som vi ikke ville være foruden! Vi har snakket med en masse forskellige kunstnere indenfor forskellige fag, kigget på stande, købt ting, blevet inspireret, spist lækker mad, nydt vejret og en masse masse andet!

Vi vil rigtig gerne sige tusind tak, til alle som har hjulpet os og besøgt vores stand her i weekenden. Det har uden tvivl været en rigtig stor fornøjelse at være med på FindersKeepers, og vi håber på at kunne få lov til at gøre det igen!