Fire flotte plakater til børneværelset!

Photo credit: pinterest

Indretning gælder hele hjemmet og selvfølgelig også børneværelset! Hvis man har været forbi Magasin, Illum eller Babysam, så ved man, at der findes en helt verden af søde ting og sager til at indrette børnenes værelse med. Man kan komme langt med en smuk krybbe eller tripp trapp stol, men hvad med plakater? Ligesom i resten af hjemmet så kan plakater virkelig skabe stemning, også på børneværelset. Vi har selvfølgelig samlet vores fire favoritter fra Wallo Marked. Alle fire plakater er lavet af kunstneren Bjørn Nørbo Andersen og temaet er superhelte og science fiction, lige til børneværelset! Vores favoritter er 1. HEADS UP BATMAN 2. Find/Your/Ride 3. ABC og 4. The Heroes.

Inspiration til børneværelset

Vi har samlet en hel del inspiration til den perfekte indretning af børnenes værelse i galleriet nedenfor!