Fredagens sort/hvid favoritter fra Wallo Marked

Nogle vil måske mene, at sort/hvid billeder er det sikre valg, når man skal indrette med plakater. Nogle går måske endda en stor bue udenom dem, fordi de simpelthen er for “kedelige” eller “simple”. Her på Wallo er vi dog ikke enige! Sort/hvid billeder er enormt dekorative, og hvis man i forvejen bor meget farverigt, så er disse billeder en god måde at skabe balance i hjemmet. Det gode ved disse billeder er, at de kan styles på mange forskellige måder. Det kan til tider være lidt af en udfordring at matche to farvebilleder, mens et sort/hvid billede og et farvebillede som regel passer meget godt sammen.

Vi har en helt kategori med flotte sort/hvid billeder på Wallo Marked, og på denne fredag har vi valgt vores favoritter! Disse er 1. Bombay fra Camilla Winther, 2. Silence fra Steffie Neve 3. Endless fra Steffie Neve og 4. Dressed Down fra Celine Haakon.

Hvordan indretter du med sort/hvid billeder

Det er ikke svært at indrette med sort/hvid billeder, og i galleriet nedenfor kan I se flotte eksempler på, hvordan det kan lade sig gøre.