Dekorative vægge med spartelmasse fra KABE Copenhagen

Photo credit: KABE Copenhagen og Yellows 

I starten af juli kunne vi fortælle hvordan malerfirmaet Dyrup kårede farven, Ametyst til årets farve 2017, men i denne uge kan vi fortælle om en ny trend, som lige så stille er ved at snige sin ind i flere danske hjem. Vi taler selvfølgelig om firmaet KABE Copenhagen og deres spartelmasse, som giver dine vægge et karakteristisk og dekorativt ydre! Men hvem er Kabe Copenhagen egentlig?

KABE er et japansk ord for de vægge, som traditionelt er blevet anvendt på japanske slotte, templer og eksklusive tehuse. KABE er et dansk firma, som siden 2014 har specialiseret sig i udviklingen af indfarvet spartel.
– Kabe Copenhagen

Spartelmasse fra KABE Copenhagen kommer i en masse farver. Her på Wallo er vi stærke fortalere for farvede vægge. Farvede vægge går nemlig aldrig af mode, og skifter fra sæson til sæson. Farvede vægge er en god måde at tilføje dit eget personlige præg til hjemmet. Du vælger lige den farve, som du føler for, og miks den gerne med andre farver for at skabe spil i indretningen. Det gode ved farvede vægge er også, at de skaber stemninger. Møbelindretning kan gøre meget, men farvede vægge kan afgøre om et rum føles koldt eller varmt. Derfor er farvede vægge geniale!

Sådan får du flotte vægge med KABE Copenhagen

Er du i tvivl om du skal have smuk spartelmasse på dine vægge? Vi har samlet en masse lækker inspiration til dig som du kan se i galleriet nedenfor.