Den her farve skal dine vægge have i 2017!

Photo credit: iBolig.dk og Dyrup

New Nordic stilen er på retur, og vi byder velkommen til en mere ekstravagant og modig stil. Det skrev vi om tilbage i januar, hvor vi også kom med vores bud på, hvad du skal købe for at være med på moden i 2017. Et af vores bud var et farvel til de lyse og neutrale farver, og et goddag til mørke og dystre farver, som mørkeblå, grøn, lilla og bordeaux. Hos malerfirmaet Dyrup har man også kunne mærke tendensen til de mere mørke farver. Derfor kårede de farven, Ametyst (se billedet ovenfor) til årets farve 2017.

Farven er en let støvet lilla, som skifter mellem lilla og grålig, alt efter hvordan lyset falder på den, og alt efter hvilke andre farver den bliver sat sammen med
Dyrup

Sæt farve på dit hjem

Farvede vægge går aldrig af mode, og skifter fra sæson til sæson. Farvede vægge er en god måde at tilføje dit eget personlige præg til hjemmet. Du vælger lige den farve, som du føler for, og miks den gerne med andre farver for at skabe spil i indretningen. Det gode ved farvede vægge er også, at de skaber stemninger. Møbelindretning kan gøre meget, men farvede vægge kan afgøre om et rum føles koldt eller varmt. Derfor er farvede vægge geniale!

Inspiration til et hjem med farvede vægge

Har du aldrig kastet dig ud i at male væggene i sit hjem, så giver vi dig, i galleriet nedenfor, en masse inspiration, inden du finder penslen frem!