Snup stilen

Photo credit: pinterest

Det er den 1. juli, og for mange betyder det sommerferie. Sommerferien er et oplagt tidspunkt at bruge en masse tid på at få sat gang i diverse indretningsprojekter. Selvom den nordiske stil er blevet spået til at være på tilbagetog, så lever den i de fleste hjem, stadig i bedste velgående. Stilen er meget klassisk og simpel, og med enkelte møbler, kan man let genskabe den i sit eget hjem. I dag viser vi dig, hvordan du nemt, stilrent og enkelt kan indrette et lille område af dit hjem ud fra den nordiske stil.

Snup stilen

Som man kan se på billedet, så skal der ikke meget til for at skabe et forholdvis harmoniske udtryk. Fire til fem enkle elementer er alt, der er behov for. I det her tilfælde er det en moderne bogreol fra By Lassen, den klassiske Y-stol, de populære kort-plakater og til sidst et blødt tæppe. Til sammen giver de et meget minimalistisk, men også rolig udtryk, som passer perfekt ind i den nordiske stil.

Glem ikke… coffee table books

Er man ikke fan af en rodet bogreol med mange forskelligfarvet bøger, så er coffee table books løsningen. De er nemlig meget ens i deres udtryk! Coffee table books, eller “snyde-bøger” som jeg godt kan lide at kalde dem, er gennem årene blevet mere og mere populære i indretningen. Du kan efterhånden ikke se en blogger eller instagrammers hjem uden også at se de famøse bøger liggende. Deres eneste funktion er egentlig meget simpel. De er til for at skabe hygge, og så er de utrolig dekorative og giver et fint pift til indretningen. Syntes man derfor, at der er lidt tomt på sofabordet eller i den smarte bogreol, så er coffee table books din ven!