Vi elsker statement kunst!

Vi har alle sammen på et eller andet tidspunkt set et billede, som vi var vilde med, men som vi, af uforklarlige årsager, bare ikke ture have hængende derhjemme. Vi taler selvfølgelig om statement kunst! Men hvad er statement kunst egentlig? Kunst, som bliver betragtet som statements, er en tydelig manifestation af holdninger og værdier. Derfor kan meget statement kunst også være enormt provokerende. Det er ikke alle, som tør give sig i kast med denne type kunst, da billederne kan virke meget “larmende”. Den rigtige indretning kan dog bløde de meget stærke billeder op.

På Wallo Marked har vi vores egen lille samling af statement kunst. I dag har vi valgt vores fire favoritter fra kunstneren Camilla Winther. Disse er 1. Bombay2. Tender gender3. bombay og 4. Tender Gender.