Fire plakater til det minimalistiske hjem!

Den minimalistiske stil er kendt for sit enkle og rene udtryk. Det er en stil, som de fleste kan efterligne, men som i mange tilfælde er svær at mestre. Ofte sniger der sig nemlig for mange pyntegenstande ind i indretningen, og det kan, i værste tilfælde, ødelægge det rene helhedsindtryk.

Hvad med kunst? Hvilken type kunst skal man vælge, når ens hjem har så enkelt et udtryk? Sandheden er, at den minimalistiske stil kan rumme rigtig mange forskellige typer kunst, fordi stilen er så enkel. Der er, med andre ord, både plads til meget larmende, farverig kunst og enkel, stille kunst. I en stor del af tilfældene vælger man kunst, der understøtter den enkle indretning i hjemmet. Vil du også gerne prøve kræfter med den enkle stil, men mangler inspiration til kunst, så frygt ej. Vi har samlet fire minimalistiske plakater fra Wallo Marked, som vi garanterer vil skabe en minimalistisk stemning i dit hjem!

Plakaterne 1. EIR  og 3. FREKE er fra kunstneren Jonas Stegeager, som i serien SHARP fortolker nordisk mytologi i form af smukke krystaller. Plakaterne 2. Flower of life og 4. Bahia er fra vores nye kunstner Ishtar Bäcklund, som gennem sin blyant fortæller de mest kunstneriske historier.

Eksempler på den minimalistiske indretningsstil

Nedenfor har vi tre eksempler på, hvordan kunst bidrager med ro og enkelthed til den minimalistiske stil.