Guide: sådan skaber du hygge på din altan!

Photo credit: 1. pinterest.dk / 2. pinterest.dk

Det er vist sikkert at konkludere, at det danske sommervejr ikke ligefrem har skinnet på os denne sommer. Men hvis der er noget, som vi har lært denne sommer, så er det, at det sagtens kan være utrolig lunt selvom solen ikke skinner. Og er du så heldig, at du er ejer af en altan, så findes der ikke noget bedre sted at tilbringe de lune dage og aftener. Men er din altan lidt trist og kedelig, så er det nu, du skal følge med. I dag giver vi dig nemlig en lille guide, med tre enkle tips, der skaber hygge på din altan.

Møbler

Det er bestemt ikke alle, der kan prale af en stor altan, især ikke inde i byen. Har du en stor nok altan til, at der er plads til et møbel eller to, så er det en god investering. Et lille møbel med en pude, tæppe eller andet kan virkelig gøre altanen til et sted, man gerne vil bruge sine aftener.

Planter

Der findes ikke noget som planter, der kan vække en kedelig altan til live. Skift mellem store og små planter samt hængeplanter. Udnyt at nogle af de planter du ikke kan have indenfor, har mulighed for at stå ude på altanen. Og så er det også meget hyggeligt at se dem blomstre og dufte.

Lys

Sommeraftener, hvor man sidder krybet sammen under et tæppe med et glas vin, bliver kun bedre af en hyggelig dæmpet belysning. Lys er en rigtig god måde at skabe hygge på altanen. Hvis du ikke har muligt for en hængende lyskæde, så findes der et utal af smukke lanterner.