HAY x IKEA: Se billederne fra kollektionen “YPPERLIG” nu

Photo credit: IKEA

To af interiør-industriens helt store giganter har indledt et samarbejde. Vi taler selvfølgelig om danske HAY og svenske IKEA, og vi er mildest talt henrykte her på Wallo! Resultatet af samarbejdet er blevet en ny kollektion ved navn “YPPERLIG”, som lanceres i oktober 2017. Kollektionen er holdt i tråd med HAY’s minimalistiske stil, men til IKEA priser, så alle kan få glæde af de smukke designs. Se udvalgte billeder fra kollektionen nederest i indlægget.

Kollektionen kommer blandt andet til at bestå af større møbler som for eksempel sofaer og borde, men også den ikoniske blå pose fra IKEA får et ansigtsløft.

Den blå pose er et af de mest kendte og brugte IKEA produkter, men ingen værdsætter den som et designobjekt. Vi bevarede posens mål og opdaterede den med nye mønstre og farver. Det er en hyldest til det ikoniske produkt, siger Mette (fra HAY)
Kilde: pressemeddelelse

Et lærerigt samarbejde

Ikke nok med at de to virksomheder har samme syn på design, så er en af grundene til, at samarbejdet har været en succes, at begge virksomheder har samme værdier. Hertil fremhæver ægteparret og designparret bag HAY, Rolf og Mette Hay, især hvordan samarbejdet med IKEA har været enormt lærerigt.

Vi lærte en masse af dette samarbejde, som vi kan bruge i vores egen virksomhed: Enkelheden i IKEAs forsyningskæde og at gøre noget, der er komplekst, mere enkelt og dermed bedre og mere overkommeligt i pris.
Kilde: pressemeddelelse