Vis os dit hjem! #6

Photo credit: Thea Kongstad

I denne uge fortsætter vores lille mini-serie Vis os dit hjem! Hver anden uge bringer vi et interview med en spændende person og deres inspirerende hjem. Denne gang har vi fået æren af at interviewe Thea om hendes skønne hjem i Nordsjælland, hvor farven lyserød har en helt særlig plads.


Det kræver en vis dygtighed at se mulighederne i et hus, som kræver renovation. Det satte dog ikke en stopper for 35-årige Thea Kongstad, der sammen med sin mand, har renoveret sig til et smukt hjem i Ålsgårde.

Huset havde været tilsalg i et stykke tid, og det var ligesom om at der ikke rigtig var nogle der kunne se de samme muligheder i det, som vi kunne. Vi faldt for de store rum, og stilheden der var her. Kunne hurtig se muligheden i at vi kunne få en fantastisk udsigt hvis vi fældede nogle af træerne der stod udenfor vores hus og skyggede for lyset.

Thea har altid haft en stor passion for mode, men med tiden er boligindretning begyndt at fylde mere og mere. Ligesom så mange andre finder hun dagligt inspiration til sin bolig på Instagram. Men udover de sociale medier, så shopper Thea også i sin yndlingsbutik, olai furniture, hvor hun ofte finder smukke ting til hjemmet.

Photo credit: Thea Kongstad

Lyserød væg og dansk design

Da Thea og hendes mand overtog huset, var der en del træer i haven, som blev fældet, så lyset kunne skinne ind i huset. Det er derfor ingen overraskelse, at Thea især er glad for familiens lyse stuer. Farver skræmmer hende dog ikke, især ikke den flotte støvede lyserød, som pryder en af hjemmets større vægge.

Farver er med til at sætte noget spil og personlighed, så det hele ikke bliver så kedeligt. Hvis jeg skal beskrive mit hjem med 3 ord: Feminin med rene linjer, lyserøde elementer, som er en frisk farve. Og dansk design som man kan finde meget af i mit hjem.

Photo credit: Thea Kongstad

Forandring fryder

Thea og hendes mand er et godt team, når det kommer til at renovere deres hjem. Theas sans for orden komplementerer hendes mands perfektionisme strålende, når de arbejder sammen. Og apropos forandring, så er Theas bedste tip også, at man ikke skal være bange for at skabe noget nyt. Forandringer er godt, og man kan altid lave det om igen. Med det sagt, så har parret også allerede et nyt projekt i tankerne.

Vores næste projekt i huset, må være vores 2 badeværelser som vi godt kunne tænke os at sætte i stand. Det er faktisk ny renoveret fra de gamle ejer, men bare ikke vores stil. Og der skulle der så købes nips til. Min mand står for renovering, og jeg står så for at gøre det hjemmeligt og hyggeligt.

Har du lyst til at se mere til The Kongstad, så kan du følge hendes liv på instagramprofilen @fru_kongstad I forbindelse med blogindlægget har Thea også været så elskværdig at udvælge hendes 5 favoritter fra vores plakatshop, Wallo Marked, og dem kan du se nederst på siden her????????