Ny efterårskollektion: Stilren leg med former og farver fra Søstrene Grene

Photo credit: Søstrene Grene

For få dage siden trådte vi ind i september, og det betyder at efteråret officielt har ramt Danmark. Hvis du spørger mig, så føles det ikke spor anderledes, end det vejr vi har haft hele “sommeren”. Men nok om det, for udover at efterår betyder varme striktrøjer og gule blade, så betyder det også lanceringen af nye kollektioner. En af de første kollektioner er fra Søstrene Grene. Tidligere på året udgav brandet deres sommerkollektion, “Udeliv”, men er nu klar med en stærk efterårskollektion ved navn “Stilren leg med former og farver”. Søstrenes efterårskollektion er utrolig godt sammensat, og den byder på alt fra større møbler, puder og lamper til potter og køkkenudstyr. Kollektionen forhandles fra den 7. september, og vi kan næsten ikke vente!

Photo credit: Søstrene Grene

Farver og et rent udtryk

“Mageligt tilbagelænet i sin lænestol sad Anna en aften fordybet i tanker om vigtigheden af at føle sig godt tilpas i eget hjem. Da Clara efter lidt tid kom forbi med to kopper te, forhørte Anna sig om søsterens tilgang til samme. Behagelige farver som skaber velvære, svarede Clara prompte, hvortil Anna hurtigt tilføjede sin egen forkærlighed for naturens materialer og rene linjer.

Samtalen, som fortsatte helt ud på de lyse timer, har dannet rammen for søstrenes nye interiørkollektion, hvori farvevalget og det rene, enkle udtryk bruges til at skabe stemning og velvære i indretningen. For som Anna altid siger, kan det enkle udtryk ofte virke stærkere end det komplekse.”
– Kilde: Søstrene Grene

Photo credit: Søstrene Grene