Nye Kunstnere // Ny Rammestørrelse //

Vi fejrer 1 års fødselsdag på vores markedsplads for nye og spændende kunstnere. Det har været et spændende år, og vores lille kollektiv består nu af tretten navne, med mere end hundrede unikke værker. Derudover kan vi løfte sløret for 3 nye navne.

Se de 3 nye navne

 

Hvad har herretøj at gøre med kunst? Bag det relativt nye danske herretøj-brand Fonda Sublime, står Carsten Nielsen og Claus Gasque. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er fan og selv går i tøjet. Gasque har designet nogle fantastiske plakater som passer lige ned i tidsånden. Her bliver vi taget til sydlandske himmelstrøg, “Paris” og den gode smag. se et uddrag af udstillingen herunder.

Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.
Fra: 250,00 kr.

Se mere fra Fonda Sublime ›

 

Juul Studio arbejder med det feminine udtryk og kvindekroppen. Alle de små skavanker vi skal lære at elske ved vores egen krop bliver sat i fokus på Blue Ladies serien og gjort til smukke detaljer, der gør kroppen mere interessant, smuk og feminin. Alle plakater er udarbejdet af Juul Studio. Gennem skitsering og skildring af Juul Studios hverdag og holdninger, arbejdes der på en blanding af det analoge og digitale i hendes illustrationer for at få det helt rigtige udtryk.

Fra: 200,00 kr.
Fra: 200,00 kr.

 

Se mere fra Juul Studio ›

Super Mercat

Bag Super Mercat står Malte Gaarde og Theis Bothmann. På deres Instagram bio står der “Image Makers from Copenhagen” Duoen arbejder med elementer fra hverdagen i en skør blanding af vilde farver og tossede kontekst. Gode eksempler herunder ☺️

Fra: 400,00 kr.
Fra: 400,00 kr.
Fra: 400,00 kr.

Se mere fra Super Mercat ›

 

Ny Rammestørrelse!

Vi har fået ny ramme- og plakatstørrelse. 70x100cm er målet, se størrelses forskellene herunder ????

Alle billederne kan købes på Wallo Marked og priserne er fra 200,- kr (A3 print) og altid gratis levering på 2 hverdage – på alle ordrer, ja!

Se flere plakater på Wallo Marked