Vis os dit hjem! #7

Photo credit: Katrine Ibsgaard

I denne uge fortsætter vores lille mini-serie Vis os dit hjem! Hver anden uge bringer vi et interview med en spændende person og deres inspirerende hjem. Denne gang har vi fået æren af at interviewe Katrine om hendes skønne designer-hjem i Mårslet.


Da Katrine og hendes kæreste vendte hjem efter fire måneders rejse i Europa og Indien, skulle de finde et sted at bo. Heldet tilsmilede dem, da Katrines veninde skulle flytte sammen med sin kæreste, og de overtog derfor kærestens lejlighed.

Jeg faldt ikke for lejligheden, da det bare handlede om at få et sted at bo.
Det blev sidst renoveret en gang i 70’erne, og der havde boet rygere af flere omgange. Alt var nikotingult, alle paneler og karme var brun-røde, og der lå et slidt grå-brunt væg til væg tæppe. Yak!

Sidste år gik parret derfor i gang med en omfattende renovering. Køkkenet blev renoveret, væggene blev malet hvide, og det hæslige væg til væg tæppe blev skiftet ud med flot slotsplank. Efter renovationen er især soveværelset blevet et af Katrines yndlingsrum.

Jeg har indrettet det meget enkelt, og det er lige det, jeg har brug for, når jeg kommer træt hjem fra arbejde. Rummet har en rød tråd, som er blå. En rolig farve som jeg elsker.

Photo credit: Katrine Ibsgaard

Selvom hele lejligheden fik en toptunet renovering sidste år, så trives Katrine godt med forandringer. Der går derfor ikke længe før, lejligheden igen skal forvandles. For Katrine er indretning en kunstform, som skal vedligeholdes og dyrkes gennem forandring

Flere gange om året laver jeg lidt nyt i min indretning. Maler en væg f.eks. Men en gang om året laver jeg alt om. Jeg er i skrivende stund igang med at sælge ud af mit interiør, og så skal der købes nyt. Sofa, reol, male, sofaborde osv.

Blandt det nye som skal købes, er en sofa. Katrine drømmer nemlig lige pt. om at skifte den gamle sofa ud med en smuk ny model fra Sofakomapagniet.

Photo credit: Katrine Ibsgaard

Indretningskonsulent

Interessen for indretning blev for alvor vækket hos Katrine, da hun besluttede at tage uddannelsen/kurset som indretningskonsulent.

Det er en 3 årlig uddannelse, hvor man kommer godt omkring alt indenfor bolig. Jeg begyndte efterfølgende at arbejde i interiørbutikken Decorateshop i Århus, hvor man rigtig er med hvor ilden brænder, hvad tendenser og boligtrends angår. Der arbejder jeg stadig.

Men interessen for indretning finder Katrine ikke kun på arbejdet. Hun er nemlig også en flittig bruger af Instagram, hvor hun dagligt får inspiration om interiør.

Det er mit yndlingsmedie, og jeg elsker simpelthen at suge til mig og blive inspireret af andres hjem og stemningsbilleder.

Photo credit: Katrine Ibsgaard

Et indretnings-tip som er guld værd

Vi kan vist alle blive enige om, at Katrine har en misundelsesværdig lejlighed og indretningsstil, og derfor er vi alle meget nysgerrige på at høre, hvad hendes bedste indretnings-tip er!

(…) hav kun det omkring dig, som du bruger meget ofte, og det som gør dit øje glad.
Jeg har, indenfor det seneste år, virkelig fået øjnene op for, hvor glad jeg bliver af en simpel indretning og livsstil. Kan varmt anbefales. 🙂

Vil du gerne se flere flotte billeder fra Katrines hjem, så kan du følge hende på instagramprofilen @katrineibsgaard !