Vi byder velkommen til Andersen & Jensen – Ny kunstner duo på Wallo Market 🎉

Vi deltog sidste år på Finders Keepers, hvor vi mødte nogle super seje kunstnere.

Blandt andre Thomas & Sune som står bag Andersen & Jensen, som efterfølgende har valgt at hoppe med på vores lille markedsplads.

Vi tog en snak med de 2 herre over mail, og fik dem til at sætte et par ord på hvad de render og laver i en verden af kunst og plakater ?

God Fornøjelse 👐


Læs hvad vi taler om 👇 

Wallo: Først og fremmest, fortæl lidt om jer og hvordan i kom i gang med at lave jeres kunst

A&J: I en nær fortid oplevede vi en flygtig verden hvor alting flimrede forbi på små og store skærme. Det fik vi nok af, og begyndte at tænke i billeder, der hænger helt stille på væggen.

Heldigvis er vi ikke alene med denne fascination af stille-hængende billeder; folk ønsker at hænge vores billeder op på deres vægge. Det gør os glade.

Værket hedder ‘ Two Presidents’

Hvordan vil i beskrive den kunst i laver?
Vi ønsker ikke at beskrive den, men en af vores semikendte venner har engang sagt: “Flotte billeder. Det er som om jeg forstår mig selv lidt bedre, efter at have kigget på dem”.

Hvad inspirere jer?
Størstedelen af vores kreative tanker kan spores tilbage til dansk musik fra 90’erne.

Halløj, vi er Andersen & Jensen.Vi laver fotos, som vi selv ville hænge i vores hjem eller kontor. Fra Vesterbro, København

Fra: 500,00 kr.
Fra: 500,00 kr.
Fra: 500,00 kr.

Har i en favorit i blandt de billeder vi har oppe på Wallo Marked, og hvorfor er det favoritten?

Vi har et billede af en banan i en banan på lyserød baggrund. Vi forventer at det billede er medvirkende til at redde verden. Og så har vi hørt et rygte om, at det hænger i minimum et royalt soveværelse.

Værket hedder ‘Baloons’

Har du fået ideer til at hænge billeder fra Andersen og Jensen op derhjemme eller på kontoret så besøg deres shop her  👋